torstai 30. lokakuuta 2008

Herttaköynnökseni


Vihdoin sain käsiini viherkasvin jota jo kauan olen himoinnut! Paikallisen kukkakaupan Anna-Lena niitä hankki ja heti ostin yhden kotiin ja toisen putiikille. Sain myös täydelliset hoito-ohjeet, onneksi, sillä sisäkukkien hoito ei ole vahvin lajini.
Taustalla poseeraa Amalia Aspelund jolta olen "kaapannut" nimen firmalleni.
Opin tänään muuten uuden asian liittyen putiikin pitoon ; tavarantoimittajien kanssa pitää olla tiukkana! Katsotaan josko ensi viikolla tulisi tulosta...

sunnuntai 26. lokakuuta 2008

Joulupuoti avattu!


Suurkiitos kaikille ihanille ystävilleni puotini lämpimästä vastaanotosta!!!
Toivon että loput tilaamani tuotteet saapuvat lähipäivinä jotta pääsette niitä hypistelemään ja joululahjaostoksia suunnittelemaan ;-)

torstai 23. lokakuuta 2008

Joulupuoti aukeaa!


Jännä päivä huomenna, perjantaina... avaan puotini ovet tutuille ja tuntemattomille!

Amalias Hem avoinna perjantaina 24.10 klo 11-18 sekä
lauantaina 25.10 klo 10-15

Sydämellisesti tervetuloa!


Ps. Ohessa vielä kuva viime kesältä eli torikauden avajaisista ;-)

tiistai 21. lokakuuta 2008

Kyllä se siitä!


Eilen saapui mukava lähetys Affarilta Ruotsista :-) Ilta menikin laatikoita availlen ja tuotteita esille asetellessa. Ja tänään jatketaan...

torstai 16. lokakuuta 2008

Kumppareiden syyslook

Tänään tuntui todella syksyiseltä kun satoi kaatamalla ja tuuli kovaa. Mutta onneksi olin jo aiemmin viikolla stailannut "viikinkejäni" pellava- ja pitsinauhoilla :-) Oli sitten hieman mukavampi polkea fillarilla kaatosateessa ruokakauppaan. Eli kuten huomaatte, aika pienistä asioista minäkin tulen onnelliseksi ;-)
Niille tutuille jotka odottelevat joulupuotini aukeamista joudun sanomaan että hetki viel... Odottelen edelleen tavaroiden saapumista...

keskiviikko 15. lokakuuta 2008

Laventelikenkätehdas


Sainpa ommeltua muutaman laventelikengän joulumyyntiin. Mutta harmillisesti uhkaa kuivattu laventeli loppua varastostani eikä sitä ollut enää Sitrionellassakaan josta aiemmin olen tilannut! Mikäs nyt neuvoksi??? Omat laventelitkaan eivät vielä satoa taida tuottaa muutamaan vuoteen... No, pitänee tutkia maamme rajojen ulkopuolella sijaitsevat nettikaupat...

sunnuntai 12. lokakuuta 2008

Metsän antimia


Vihdoin sain minäkin itseni raittiiseen ulkoilmaan! Tänään tosin olikin niin ihana ilma että olisi ollut häpeä istua vain sisällä ompelukoneen ääressä. Mutta onneksi mukavaa puuhaa riittää ulkonakin :-)
Normaalit ihmiset taitavat tähän aikaan vuodesta poimia marjoja ja sieniä ämpäreihinsä ja koreihinsa mutta meikä-mamma ryömiikin havupuiden alla kävyn saalistuksessa. Taitaa olla huono käpyvuosi kun piti vaeltaa pitkin poikin jotta sai edes puoli ämpärillistä kokoon. Toivon mukaan voin myöhemmin esitellä mitä kävyistäni askartelen!

sunnuntai 5. lokakuuta 2008

Tästä se alkaa!



Tässäpä tila johon avaan joulupuotini , Korppoolaisille tuttu paikka! Hieman on vielä tyhjää mutta eiköhän se siitä, tarvittavat kalusteet odottavat siirtoa putiikille ja osa tavaroista on jo tullut ja lisää pitäisi saapua pikapuoliin. Ulkona riehuva syysmyrskykään ei haittaa kun on mukavaa mietittävää ja touhuamista :-)
Mutta nyt nukkumaan!